Ром опљачкао пошту

БЕОГРАД – Непознати разбојник, наоружан пиштољем, опљачкао је јуче око 13 часова пошту у улици Цара Душана 214 у Земуну и том приликом украо око 200.000 динара. Пљачкаш је, утрчавши у пошту, разоружао радника обезбеђења, узео новац, а затим побегао према улици Филипа Вишњића. Према речима очевидаца, нападач је Ром, црне косе, висине око 180 цм, млад, на себи је имао црвену дуксерицу са капуљачом и црне патике.

Када је улетео у пошту разбојник је уперио пиштољ у радника обезбеђења, а затим га разоружао. Потом је наредио службеницима који су радили на шалтерима да му предају новац. Они су одмах из фиока поште предали наоружаном нападачу већу количину новца, коју је он ставио у џак и отрчао ка аутобуској станици на углу улица Филипа Вишњића и Цара Душана. Како незванично сазнајемо, постоји вероватноћа да је пљачкаш улетео у аутобус који је у том тренутку наишао.

У пошти су у тренутку пљачке највероватније радиле две раднице и два радника. Полиција је извршила увиђај и интезивно трага за разбојником.

Извор: Курир

Затворено за коментаре.