Отац и син окрвавили руке

Свирепо убиство у Владичином Хану, на југу Србије

У Владичином Хану јуче је убијен Стојан Ђокић (60) из Доњег Јабукова. Због сумње да су починили кривично дело убиства, ухапшени су и притворени отац и син Р. Стаменковић (60) и С. Стаменковић (30), Роми из села Џеп код Владичиног Хана.

Портпарол Окружног суда у Врању Весна Стевановић изјавила је да су леш непознатог мушкарца у Светосавској улици, у центру града, случајни пролазници приметили јуче око 3.20. Основано се сумња да су Стаменковићи жртву убили секиром. Претпоставља се да се крвави пир догодио на месту где је пронађен убијени Ђокић.

Мотиви свирепог убиства за сада нису познати и још се не зна да ли је злочин последица ранијих нерашчишћених рачуна између осумњичених и Ђокића. После дојаве полицији, настала је потрага за убицом. Један од радника аутобуске станице у Владичином хану истиче да су осумњичени за убиство ухапшени на овој станици.

– Због увиђаја, аутобуска станица једно време била је блокирана, јер сам незванично сазнао да је један од осумњичених ухапшен овде. Чуо сам и то да је секира, којом је убијен Ђокић, пронађена у градском парку. Нисам познавао Ђокића. Његова сестра дошла је до аутобуске станице да сазна шта се догодило са њеним братом. Чуо сам да је после тога отишла у дом здравља – каже анонимни радник са аутобуске станице.

Извор: Ало!

Затворено за коментаре.