Убијање у наставцима

БЕОГРАД – На смрт претучен због 200 килограма бакра!


Башким Демирај (33) и Хамза Тачи (27) ухапшени су због сумње да су у ноћи између 24. и 25. маја ове године убили од батина Миливоја Стевановића (71), ноћног чувара у магацину фирме „СБ градња“ у Београду. Према речима нашег извора из истраге, Тачи је био запослен као физички радник фирме „Технопапир“, којој је „СБ градња“ изнајмила магацин у улици Милана Решетара 36 у насељу Плави хоризонти у Земуну.

– Тачи је типовао то складиште у којем је одраније, између осталог, стајао и бакар. Он и Демирај сковали су план да украду метал и потом га препродају. Прескочили су ограду, обили врата магацина и почели да износе бакар. Тад је наишао Стевановић и затекао их у крађи – прича наш извор из полиције.

Чувар је покушао да спречи крадљивце, али су они насрнули на њега и ударали га рукама и ногама док се није онесвестио.

– Међутим, осумњичени нису побегли, већ су наставили да износе бакар. Стевановић се после извесног времена освестио, а нападачи су га тад докрајчили. Брутално су га премлатили, а несрећни човек је, нажалост, подлегао повредама – објашњава наш саговорник.

Хладнокрвни монструми ипак су испунили намеру због које су дошли и из магацина однели 200 килограма бакра, вредности око 80.000 евра.

Подсетимо, унакажено тело Стевановића, војног пензионера из Прокупља, пронашле су наредног дана његове колеге. Двојици осумњичених запрећена је максимална казна од 40 година затвора.

Фирма „Технопапир“ бави се откупом свих врста секундарних сировина, од папира до метала.

[На слици: хладнокрвне убице – Демирај и Тачи]


Извор: Курир

Затворено за коментаре.