Због песме избоден ножем у срце!

Враћајући се из провода, тројица Новосађана, међу којима и убијени Срђан Мандић (25), стали испред куће у којој се одвијала журка и почели да певају. Из куће је затим истрчала група момака и дошло је до масовне туче

Група Рома осумњичена је за убиство Срђана Мандића (25) у масовној тучи на углу Цанкареве и улице Веселина Маслеше у новосадском насељу Детелинара. У сукобу су коришћени нож, дрвене палице и металне шипке.

Према незваничним подацима полиције, масова туча се догодила када су се тројица млађих Новосађана враћала из провода из града и на улици дошла у вербални, а потом и физички сукоб са осумњиченима, који су у кући на углу Маслешине и Цанакреве улице славили уз гласну музику. Мандић је том приликом задобио убодну рану и преминуо на лицу места.

– Приликом проласка поред напуштене куће у којој су живели Роми и која је требало да се руши, на углу ових улица тројица момака чули су из куће звуке неке песме. Надовезали су се и почели да је певају. Из куће је истрчала група њима непознатих лица. Највероватније је дошло до неких чарки, а затим и до туче, у којој је настрадао Мандић – каже извор близак истрази.

Мандићева два пријатеља Жељко М. (30) и Мирослав Ч. (28), када су задобили повреде, побегли су са лица места. Након што су схватили да Мандића нема, вратили су се и затекли га да лежи испред кафане у Цанкаревој улици. Лекар Хитне помоћи који је дошао на место несреће могао је само да констатује смрт.

Извор: telegraf.rs

Затворено за коментаре.